Latest Jobs RSS Feed Latest Jobs

 1. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar i gjendjës civile në drejtorinë për administratë Job Cities: Skenderaj, Kosova. Job Categories: Ekonomi dhe Financa. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  4 Mar 2015
 2. Type
  Full-Time
  Job
  Mjek i pergjithshem i QKMF-se Job Cities: Podujevë, Kosova. Job Categories: Shëndetësi. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  4 Mar 2015
 3. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar të Gjendjes Civile Job Cities: Kamenicë, Kosova. Job Categories: Ekonomi dhe Financa. Job Types: Full-Time. Salary: 201 - 400.
  Date Posted
  4 Mar 2015
 4. Type
  Full-Time
  Job
  Drejtor i Muzeut Shtetëror te Kristaleve dhe Mineraleve- Trepça Job Cities: Mitrovicë, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time. Salary: 601 and above.
  Date Posted
  4 Mar 2015
 5. Type
  Full-Time
  Job
  Përkthyese Shqip – Serbisht Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Përkthim. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  4 Mar 2015
 6. Type
  Full-Time
  Job
  Kryeshef në Agjencionin e Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguria Bërthamore Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time. Salary: 601 and above.
  Date Posted
  4 Mar 2015
 7. Type
  Full-Time
  Job
  Kryesues i Komisionit Shqyrtues të Zyrës së Rregullatorit për Ujësjellës dhe Kanalizim Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  4 Mar 2015
 8. Type
  Full-Time
  Job
  Për rekrutimin kadetëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës Job Categories: Polici dhe Shërbime të Sigurisë. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 9. Type
  Full-Time
  Job
  LOCAL LABOUR MARKET EXPERT TO SUPPORT REFORMS IN THE PUBLIC EMPLOYMENT SERVICES Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 10. Type
  Full-Time
  Job
  Joint Programme Coordinator Job Cities: Zveçan, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 11. Type
  Full-Time
  Job
  LOCAL LEGAL ADVISOR TO THE MINISTER OF TRADE AND INDUSTRY Job Cities: Zveçan, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 12. Type
  Full-Time
  Job
  Joint Programme Associate Job Cities: Zveçan, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 13. Type
  Full-Time
  Job
  Joint Regional Project Officer Job Cities: Zveçan, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 14. Type
  Full-Time
  Job
  Project Officer Job Cities: Zveçan, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 15. Type
  Full-Time
  Job
  ADVISOR ON PUBLIC ADMINISTRATION REFORM, MINISTER’S CABINET, MINISTRY OF PUBLIC ADMINISTRATION Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 16. Type
  Full-Time
  Job
  Project officer (100 % position) Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Menaxhment. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 17. Type
  Full-Time
  Job
  CONSULTANT – PROJECT CO-ORDINATOR FOR COMMON VOICE 2015 Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 18. Type
  Full-Time
  Job
  Project Officer Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 19. Type
  Full-Time
  Job
  Director (Human Rights and Communities Department) Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 20. Type
  Full-Time
  Job
  Chief of Property Section Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 21. Type
  Full-Time
  Job
  TRAVEL ASSISTANT, FS4 Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  3 Mar 2015
 22. Type
  Other
  Job
  REQUEST FOR PROPOSAL Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Art dhe Dizajn. Job Types: Other.
  Date Posted
  2 Mar 2015
 23. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar i Auditimit të Brendshëm Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Këshillim. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  2 Mar 2015
 24. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar të Gjendjes Civile Job Cities: Kamenicë, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time. Salary: 201 - 400.
  Date Posted
  2 Mar 2015
 25. Type
  Full-Time
  Job
  Profesor për lëndën Komunikacion rrugor Job Cities: Viti, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  2 Mar 2015
 26. Type
  Full-Time
  Job
  Inspektor i Operimeve, Inspektor i Inxhinierisë Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  27 Feb 2015
 27. Type
  Full-Time
  Job
  Drejtor (13) & Zëvendësdrejtor (5) Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Edukim. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  26 Feb 2015
 28. Type
  Full-Time
  Job
  Call Agent Outbound B2C/B2B Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Telekomunikim. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  26 Feb 2015
 29. Type
  Temporary
  Job
  Local Consultant – Researcher on policy study on Serbian-language education in Kosovo (Serbian-language speaking), Prishtine / Pristina Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Këshillim. Job Types: Temporary.
  Date Posted
  24 Feb 2015
 30. Type
  Full-Time
  Job
  Pre-Service Training (PST) Driver Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  23 Feb 2015
 31. Type
  Full-Time
  Job
  TEFL Technical Trainer Job Categories: Elektronikë - Mekanikë. Job Types: Full-Time. Salary: 601 and above.
  Date Posted
  23 Feb 2015
 32. Type
  Full-Time
  Job
  Language & Cross-Cultural Facilitator Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Përkthim. Job Types: Full-Time. Salary: 601 and above.
  Date Posted
  23 Feb 2015
 33. Type
  Full-Time
  Job
  Edukatore – 2 Pozita Job Cities: Ferizaj, Kosova. Job Categories: Edukim. Job Types: Full-Time and Temporary.
  Date Posted
  23 Feb 2015
 34. Type
  Full-Time
  Job
  Mësimdhënës për Teknologji Informative Job Cities: Ferizaj, Kosova. Job Categories: Edukim. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  23 Feb 2015
 35. Type
  Full-Time
  Job
  Mësimdhënës për gjuhë shqipe Job Cities: Ferizaj, Kosova. Job Categories: Edukim. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  23 Feb 2015
 36. Type
  Full-Time
  Job
  Punëtor ndihmës- pastrues (3) Job Cities: Ferizaj, Kosova. Job Categories: Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  23 Feb 2015
 37. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtarë për menaxhimin e mirëmbajtjes së sistemeve të elektrikës Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Energjetikë. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  20 Feb 2015
 38. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtarë për menaxhimin e mirëmbajtjes së sistemeve të makinerisë Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Elektronikë - Mekanikë. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  20 Feb 2015
 39. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar i Auditimit të Brendshëm Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Ekonomi dhe Financa. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  20 Feb 2015
 40. Type
  Full-Time
  Job
  Komercialist dhe Vozites Kamioni Job Cities: Ferizaj, Kosova, Pejë, Kosova, Prishtinë, Kosova, and Prizren, Kosova. Job Categories: Ekonomi dhe Financa and Transport - Depo dhe Logjistikë. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  19 Feb 2015
 41. Type
  Full-Time
  Job
  20 agjentë për outbound në call center (gjuhë gjermane, frenge, italiane, spanjolle, serbe) Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Telekomunikim. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  13 Feb 2015
 42. Type
  Full-Time
  Job
  Anëtarë të Bordit të Komisionit të pavarur për Miniera dhe Minerale (4) Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  11 Feb 2015
 43. Type
  Full-Time
  Job
  Mësimdhënës për Gjuhë Angleze (2) Job Cities: Ferizaj, Kosova. Job Categories: Edukim. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  7 Jan 2015
 44. Type
  Full-Time
  Job
  Director (Department of Security and Public Safety) Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Shërbime Sociale dhe Jo-Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  7 Jan 2015
 45. Type
  Full-Time
  Job
  Depoist/ Magaciner Job Cities: Rahovec, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare and Të tjera. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  10 Dec 2014
 46. Type
  Full-Time
  Job
  Chief of Analysis and Reporting Cell Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Shërbime Sociale dhe Jo-Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  1 Dec 2014
 47. Type
  Full-Time
  Job
  Drejtor i Përgjithshëm në Institutin e Kosovës për Administrate Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time. Salary: 601 and above.
  Date Posted
  10 Nov 2014
 48. Type
  Full-Time
  Job
  Operator/e Call Center Job Categories: Telekomunikim. Job Types: Full-Time. Salary: 201 - 400.
  Date Posted
  7 Oct 2014
 49. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar i Lartë Financiar Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  25 Sep 2014
 50. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar i Lartë për Fondin e Partive Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  25 Sep 2014
 51. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar/e për Planifikim Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  22 Sep 2014
 52. Type
  Full-Time
  Job
  Procurement and Administration Specialist Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time.
  Date Posted
  19 Sep 2014
 53. Type
  Full-Time
  Job
  Broker Banka Financa Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Këshillim. Job Types: Full-Time. Salary: 401 - 600.
  Date Posted
  27 Aug 2014
 54. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar i Lartë për përkthim Shqip – Serbisht Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Job Types: Full-Time. Job Tags: Përkthim, Serbisht, Shqip, and Zyrtar.
  Date Posted
  14 Aug 2014
 55. Type
  Full-Time
  Job
  Personel për Logjistikë Job Cities: Prishtinë, Kosova. Job Categories: Banka. Job Types: Full-Time. Job Tags: Banka, Logjistike, and Qendrore.
  Date Posted
  24 Jul 2014